CCBNA porodica prima nove članove

coca-cola-bloggers-network-adria

Proletila je godina druženja sa blogerima iz cijele regije u sklopu projekta Coca Cola Bloggers Network Adria i bilo je to odlično iskustvo. U tom periodu smo se dotakli mnogih po meni značajnih tema o kojima smo pisali iz svog ugla i iskustva. Tako je i ovaj blog postao bogatiji za tekstove koji su izlazili iz dosadašnjih okvira i ja sam dobila priliku da pišem o temama kao što su aktivan život, balans u raznim sferama života i darivanje, a sve to je dovelo do toga da je blog postao posjećeniji i vidljiviji.

Kada sam prije nešto više od tri godine počela pisati blog sa ciljem da podijelim svoja iskustva i preporuke sa putovanja koja mogu drugima biti korisna, nisam se ni nadala da bi neko mogao prepoznati moj rad i to i mjesečnom novčanom naknadom nagraditi. Nakon prve generacije CCBNA projekta, u kojem je učestvovalo nekoliko blogera koje mnogo cijenim i pratim, odlučila sam i ja probati i prijavila sam se na konkurs. I danas godinu dana kasnije mogu potvrditi da je to bio odličan korak koji mi je pružio mnoge divne trenutke, koji me povezao sa odličnim blogerima iz cijele regije, te nagradio sa 300 eura svaki mjesec za ono što istinski volim raditi.

A evo i prilike za nove blogere.

Konkurs je otvoren do 15.3. i ako se prepoznate u nekoj od ovih tema onda je ovo priča koja bi mogla uljepšati i vaš rad.

Aktivan život – teme vezane za amatersko bavljenje sportom, rekreaciju i ishranu

Programi podrške mladima – teme vezane za obrazovanje mladih, podršku razvoju liderskih sposobnosti i unapređenju ličnih vještina

Zaštita životne sredine – teme vezane za održivi razvoj i unapređenje životne sredine

Brendovi – teme vezane za brend kampanje, razvoj i različite načine komunikacije brendova sa potrošačima

Sve detalje o prijavi možete saznati OVDJE.

Hvala cijeloj ekipi na pruženoj prilici, odličnom projektu i super iskustvu. Divno je bilo biti dio ove pozitivne priče i želim vam još mnogo uspješnih godina saradnje sa blogerima, a svim učesnicima da i dalje strastveno pišu o onome što istinski vole.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *